Sosyal Medya

SÄ°VÄ°LTOPLUM

BaÅŸkan Aykut 'Herkesi Kucaklamaya Geldik

İstanbul Bahcelievler Trabzonlular derneğinde bügün yapılan olagan kongrede Başkan adaylarından selami Aykut Yeni Başkan secildi.



Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi Ahmet HocaoÄŸlu’nun kurucusu olduÄŸu ve Timur Åžahin’in baÅŸkanlık görevini yürüttüÄŸü Bahçelievler Trabzonlular DerneÄŸi’nin olaÄŸanüstü kongresi gerçekleÅŸtirildi. Kongre sonucunda; Bahçelievler’in en eski, en köklü ve dikkat çeken derneklerinden Bahçelievler Trabzonlular DerneÄŸi’nin yeni baÅŸkanı Bahçelievler’in ve bölgenin yakından tanıdığı Selami Aykut seçildi. Hareketli kiÅŸiliÄŸi ve aktif dernekçilik hayatıyla dikkat çeken Selami Aykut’un taze kan olarak Bahçelievler Trabzonlular DerneÄŸi’nin başına geçmesinin, ilçedeki diÄŸer dernekleri ve Trabzonluları da heyecanlandırdığı belirtildi. 

Selami Aykut Bahçelievler Trabzonlular Derneği?ne başkan seçildi
Ä°stanbul Muhtarları Dayanışma DerneÄŸi Genel BaÅŸkanlığı, Uluslar arası Yerel Yönetimler Ä°ÅŸ BirliÄŸi DerneÄŸi BaÅŸkan Yardımcılığı, Dünya Basın Mensupları DerneÄŸi BaÅŸkan Yardımcılığı gibi birçok sivil toplum kuruluÅŸunda önemli görevler üstlenen ve Bahçelievler SiyavuÅŸpaÅŸa Mahalle Muhtarı olan Selami Aykut, teÅŸekkür konuÅŸmasında önemli açıklamalar yaptı.

Selami Aykut Bahçelievler Trabzonlular Derneği?ne başkan seçildi

BU GÖREV BENÄ°M Ä°ÇÄ°N GURURDUR
DerneÄŸin Kurucu BaÅŸkanı Ahmet HocaoÄŸlu ve görevi devraldığı mevcut BaÅŸkan Timur Åžahin’e övgüler yaÄŸdırarak konuÅŸmasına baÅŸlayan Bahçelievler Trabzonlular DerneÄŸi BaÅŸkanı Selami Aykut, “AÄŸabeylerimizden nasihat alarak, daha doÄŸru, daha ilkeli hareket etme noktasında gayret edeceÄŸiz. Bahçelievler Trabzonlular DerneÄŸi, benim gönlümde olmazsa olmaz, marka bir dernektir. Böyle bir derneÄŸin kuruluÅŸundan itibaren görev alan deÄŸerli aÄŸabeylerimin desteÄŸini alarak bu göreve layık görülmek benim için bir gururdur. Bu görevi teslim aldığımız gibi en güzel ÅŸekilde yerine getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapacak ve Trabzonluları en ÅŸekilde temsil edeceÄŸiz. Bahçelievler’de Trabzonlular vardı ve bundan sonra da var olacaktır” dedi.

Selami Aykut Bahçelievler Trabzonlular Derneği?ne başkan seçildi

SELAMÄ° AYKUT VE EKÄ°BÄ°NÄ° KUTLUYORUM
DerneÄŸin Kurucu Onursal BaÅŸkanı Ahmet HocaoÄŸlu ise yaptığı konuÅŸmada, “Bir muhtar olabilirsiniz, bir meclis üyesi, bir belediye baÅŸkanı olabilirsiniz ama Trabzonluların temsilcisi olmak zordur. Bahçelievler Trabzonlular DerneÄŸi’nin üyeleri deÄŸil Bahçelievler’i, tüm Ä°stanbul’u, hatta tüm Türkiye’yi yönetecek güce sahiptir. Bu baÄŸlamda yeni baÅŸkanımız Selami Aykut ve ekip arkadaÅŸlarının özverili çalışmalarını diliyor, tebrik ediyor ve cesaretlerinden dolayı kutluyorum” diye konuÅŸtu.

Haber Foto-Aykut Kaya/Feridun Aykut

Selami Aykut Bahçelievler Trabzonlular Derneği?ne başkan seçildi

YÖNETÄ°M KURULU:
1) Selami Aykut (BaÅŸkan)
2) Yusuf Öztürk
3) Hasan FettahoÄŸlu
4) Mustafa Karagüzel
5) Bahri KamiloÄŸlu
6) Mustafa Küçük
6) Mehmet Batık
7) Halil İbrahim Yağcı
8) Mehmet Ali Ä°pekçioÄŸlu
9) Hatice Altındağ
10) Katip Türk
11) Seyfettin Kara
12) Kamil Bulut
13) Murat ÇapaoÄŸlu
14) Ali Tarakçı
15) Fehmi Kandemir
16) Abdurrahman Tiryaki
17) Yakup Ayaydın
18) Feridun Aykut
19) Ali Kemal Kara
20) Atilla HocaoÄŸlu
21) Ahmet Turfanda
22) Süleyman Ä°skender
23) Åžeref BayramoÄŸlu
24) Satuk BuÄŸra Öztürk
25) Murat Yağcı
26) Köksal Atmaca
28) Ömer CoÅŸkun
29) Mahmut Kılıç
30) Murat Danışmaz

DENETLEME KURULU:
1) Yunus Türk
2) Recep Ayaydın
3) Bayram Ali Hacıosmanoğlu
4) Fikret Vural

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.