Sosyal Medya

POLİTİKA

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın boğaz sefası

Başbakan Erdoğan'ın özel programı belli oldu. Erdoğan, boğaz turuna çıktı.



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın konvoyunun takip eden gazetecilerin yolu kesildi. Beykoz'a doğru ilerleyen Erdoğan'ın Beykoz Kasrı'na gittiği belirlendi. Ziyaretinin içeriğiyle ilgili bilgi alınamayan Erdoğan daha sonra deniz yoluyla Dolmabahçe'deki ofisine geçti. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün sabah ayrıldığı İstanbul'a geç saatlerde döndü. Başbakan Erdoğan, saat 11.00'de Üsküdar Kısıklı'daki evinden çıktı. Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'ne gitmesi beklenen Erdoğan'ın konvoyu sürpriz bir şekilde Ümraniye istikametine yöneldi.

Erdoğan'ın konvoyu Şile otobanı üzerinden TEM otoyoluna çıktı. Konvoy TEM Otoyolu Kavacık ayrımından Beykoz'a doğru ilerledi. Ancak hem koruma polisleri hem de bölgedeki görevli trafik polisleri yolu kesti. Gazetecilerin geçişine izin verilmediği gibi bütün trafik de durduruldu. Yaklaşık 15 dakika boyunca yol açılmadı. Erdoğan'ın özel bir programı olduğu açıklandı. Erdoğan'ın bu programına giderken makam aracında siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan'ın olması dikkat çekti.

Gazeteciler bir süre sonra Erdoğan'ın Beykoz Beykoz Kasrı'nda olduğunu öğrendi. TBMM Milli Saraylar Daire Başkanlığı'na bağlı olan kasrın yakın bir zamanda hizmete girdiği belirtildi.

DOLMABAHÇE'YE DENİZ YOLUYLA GEÇTİ

İçeride yaklaşık 1 saat kalan Erdoğan'ın ziyaretinin içeriği öğrenilemedi. Başbakanın konvoyu Beykoz Kasrı'ndan ayrılırken makam aracının boş olduğu görüldü. Bunun sebebi kısa zamanda anlaşıldı. Sahile kadar uzanan Kasıra ait bir iskelesinin bulunduğu Başbakanın buradan deniz yoluyla Dolmabahçe'deki ofisine geçtiği kaydedildi.

HÜRRİYET  

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.