Sosyal Medya

Trabzon

Başbakan Erdoğan'dan 61 hesabı

Yerel seçimlerde Trabzon?dan beklediği oy oranını yüzde 61 olarak açıkladı.



Trabzon'da toplu açılış töreninde konuÅŸan BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın Trabzonun plaka numarası olan '61' sayısını kullanarak yaptığı konuÅŸma akıllara MHP Genel BaÅŸkan Devlet Bahçeli'nin "40. yıl hesabı"nı getirdi.

Fatih Sultan Mehmet'in ÅŸehri Trabzon. Milli Mücadele'nin ÅŸehri Trabzon. Karadeniz'in medeniyet ÅŸehri, Cumhuriyetimizin parlayan ÅŸehri Trabzon seni yürükten selamlıyorum.

Size bir söz verdik. Trabzon'un büyükÅŸehir yapacağız dedik ve bu sözümüzü tuttuk. Åžimdi büyükÅŸehir Trabzon'dayız. Biz birbirimize o kadar yakınız ki biz toprağımızla biriz. Biz suyumuzla biriz. Bir bayrağımızla biriz. Bizim ezanımız bir, kıblemizi bir, her ÅŸeyden önce gönüllerimiz bir. Allah birliÄŸimizi daim etsin. Biz Trabzon ile biriz. Aramızda bir ÅŸifre var.

61. Trabzon ne zaman fethedildi. 14(61).Trabzon'un plakası kaç? 61. Bu kardeÅŸiniz kaçıncı hükümetin BaÅŸbakan'ı. 61. 26 Åžubat'ta bu kardeÅŸiniz inÅŸallah 60'ı tamamlıyor 61'e giriyor. Åžimdi sizden baÅŸka bir 61 bekliyoruz. 30 Mart'ta Trabzon'dan yüzde 61 bekliyoruz. 41 kere maÅŸallah. 61 kere maÅŸallah.

2009 yılında Antalya'da partililere seslenen MHP lideri Bahçeli, MHP'nin 40. kuruluÅŸ yıl dönümüyle ilgili ilginç bir de hesap yapmıştı. : "2009 yılındayız. 2009'un sıfırlarının üzerine çarpı koyun, atın. Ne kalır, 2 ile 9. 2 ile 9'u toplayın 11 eder. Åžimdi de 29'la 11'i toplayın, 40 eder. Bunlar tesadüf olamaz...

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.