Sosyal Medya

Rize

BAKIRCI: NUSRET BEY Ä°LE HESAPLAÅžACA?IZ!

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, "Ben dahil 10 aday adayı varken Nusret Bayraktar TV'den aday açıklaması yaptı. Bunun hesabı görülecek!" dedi.



RÄ°ZE Belediye BaÅŸkanı Halil Bakırcı, Milletvekili Nusret Bayraktar’ın kendisiyle hiçbir ÅŸey konuÅŸmadan TV’lerden aday açıklamasına hayli öfkelendi.

Bayraktar’ın BeyoÄŸlu belediye baÅŸkanlığı döneminde önünde siper, arkasında gözü olduÄŸunu kaydeden Bakırcı, “Ben ona yardımcılık yaptım. Åžimdi de sorup öyle baÅŸvuru yaptım. Alınganlığım, darılganlığım yok ama Nusret Bey’le bir hesabım olacaktır. 30 Mart’tan sonra daha geniÅŸ konuÅŸacağım” dedi.

RÄ°ZE Belediye BaÅŸkanı Halil Bakırcı Rize Milletvekili Nusret Bayraktar’ın bir televizyon kanalında katıldığı canlı yayında Rize Belediye BaÅŸkan adayının ReÅŸat Kasap olduÄŸunu açıklamasına çok sert tepki gösterdi. Bakırcı, “Ben Nusret Bayraktar BeyoÄŸlu’nda belediye baÅŸkanı iken yardımcılığını yapmış biriyim. Önünde siper arkasındaki göz olmuÅŸum. Neye istinaden böyle bir ÅŸeyi söylediÄŸini ben de anlamakta zorlanıyorum. Nusret Bey bana; “Halil Bey biz seninle yola devam etmeyeceÄŸiz. BaÅŸvuru formunu verme” diyebilirdi. 5 defa sormama raÄŸmen kendisi bana böyle bir ÅŸey söylemedi. Basına açıklama yapmadan benimle konuÅŸsaydı daha şık olurdu. Bir gün zamanı geldiÄŸinde her ÅŸeyin bir hesabı olduÄŸu gibi benimle Nusret Bey arasında da bir hesap görülecektir” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Rize Belediye BaÅŸkan adayını resmi açıklama olmadan neden basına açıkladığını Bayraktar’ın kendisine sormak gerektiÄŸini ifade eden Bakırcı, “Resmi bir açıklama yapılmamıştır. Ben de dahil 10 tane aday adayı vardır. Hal böyleyken basın aracılığıyla böyle bir açıklama geldi. Gerek kamuoyu yoklamalarında, gerekse diÄŸer anketlerde önde olan belediye baÅŸkanıyım. Daha geniÅŸ deÄŸerlendirmeyi seçimden sonra yapacağım. 30 Mart’tan sonra çok daha geniÅŸ konuÅŸacağım. Seçime kadar daha fazla konuÅŸmayacağım. AK Parti kimi aday gösterirse o adayın arkasında ve yanındayım” dedi.

NUSRET BEY Ä°LE ARAMIZDA BÄ°R HESAP GÖRÜLECEKTÄ°R

Nusret Bayraktar’ın aday adaylığı baÅŸvuru döneminde farklı davrandığını belirten Bakırcı, “Nusret Bayraktar’a yakışan Rize’de aday yapmayacakları bütün aday adaylarını çağırıp ‘formunuzu vermeyin’ demekti. Bunu defalarca sormama raÄŸmen bana bir ÅŸey söylemediler. Nusret ve Hayati Bey’e form vermek istemediÄŸimi söyledim. “Biz sana form verme” diyemeyiz dediler ama ÅŸimdi de karşımıza böyle bir durum çıktı. Benim anlattığım çizgide geliÅŸmeler seyretseydi daha şık olurdu. Alınganlığım darılganlığım yoktur ama özellikle altını çiziyorum. Nusret Bey ile bir hesabı olacaktır bu iÅŸin. Tekrarlıyorum. Yardımcılığını yaptığım dönemde önünde siper arkasında göz oldum. Hal böyleyken böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. Onu yapan adam bunun da hesabını sorar. Bu kadar söylüyorum” ifadelerine yer verdi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.