Sosyal Medya

AÖF kayıt yenileme işlemleri ve tarihleri!

AÖF'de Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri 23 Şubat 2015 Pazartesi günü başlayacak.



AÖF final sınavlarının ardından öÄŸrencilerde kayıt telaşı baÅŸladı. Åžimdiden Bölüm ücretleri ne kadar? 2015 AÖF Bahar kayıt yenileme harçları ne zaman, nereye, nasıl yatırılacak? gibi sorular öÄŸrencilerin aklında soru iÅŸareti olarak kalıyor. Ä°ÅŸte tüm sorulara cevaplar haberimizde. AÖF'de Baha Dönemi kayıt yenileme iÅŸlemleri 23 Åžubat 2015 Pazartesi günü baÅŸlayacak ve 4 Mart 2015 ÇarÅŸamba günü sona erecek. Mazeretli kayıt tarihi olarak ise 3-4 Mart tarihleri gösteriliyor. 

AÖF'te ders ekleme ve ders silme iÅŸlemleri nasıl yapılıyor? 

AçıköÄŸretim Fakültesi kayıt yenileme ve ders seçme iÅŸlemleri AÖF'ün sitesinde yapılıyor. Ä°ktisat ve iÅŸletme fakültelerinden ders alan AÖF öÄŸrnciler, 23 Åžubat 2015 Pazartesi'den 4 Mart 2015 ÇarÅŸamba'ya kadar ders seçimlerini yapabilecekler. 

AÖF Ders Kaydı Nasıl yapılır? 

AçıköÄŸretim Fakültesi ders kayıtlarında, öÄŸrencilerin kayıt iÅŸlemlerini baÅŸarılı bir ÅŸekilde yapabilmesi için 30 krediyi geçmemesi gerekiyor. Alttan ders alan öÄŸrenciler için ise toplam kredi 45'i geçmemelidir. 

AÖF Kayıtları nereden yapılır? 

AçıköÄŸretim Fakültesi'ne kayıt yaptıracak olan öÄŸrenciler http://kayit.anadolu.edu.tr adresine girerek, rahatlıkla iÅŸlemlerini halledebilirler. 

AÖF harçları nasıl ve nereye yatırılır? 

AÖF harçlarını yatırmayan öÄŸrenciler, ders kaydı veya yeni kayıt hakkını elde edemezler. AÖF harçları Vakıfbank'a yapılıyor. TC Kimlik nurmaları ile bankaya giden öÄŸrenciler, ATM'lerden veya giÅŸeden kayıt harçlarını kolaylıkla yatırabilirler. 

AÖF harç ücretleri 

AçıköÄŸretim Fakültesi harç ücretleri 205 lira olarak belirlendi. 

AçıköÄŸretim Fakültesi hakkında detaylı bilgi almak isteyenler, aÅŸağıda iletiÅŸim bilgilerinden yararlanabilir: 

e-Posta : [email protected] ÇAÄŸrı Merkezi : 444 10 26 AÖF büro adresleri : http://www.anadolu.edu.tr/tr/acikogretim-sistemi 

CNNTURK

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.