Sosyal Medya

SPOR

1967 TRABZONSP DERNE?Ä° KAHVALTI

1967 Trabzonsporlular Derneği 18 Ocak 2015 Pazar günü Güngören Sosyal Tesislerinde bir kahvaltı organizasyonu tertip etti.



 

Kahvaltıda Trabzonspor’un mevcut durumu, Buraya nasıl geldik, Yarın ne olacak gibi taraftarı endiÅŸelendiren konularda istiÅŸare edildi. Çözüm önerileri sunuldu, Åžikâyet konusu olan durumlar paylaşıldı.

Trabzonspor’un bütün taraftarlarının ilgiyle izleyeceÄŸini bildiÄŸimiz bu sohbetin bazı bölümlerini burada sizlerle paylaşıyoruz.

Kahvaltıya Basın Mensupları, Ä°ÅŸadamları, Eski efsane futbolcu ve Trabzonspor'a hizmet eden eski BÅŸk. yardımcısı ve yöneticiler katıldı.

Yaklaşık 5 Saat süren toplantıya Dernek BaÅŸkanı Alaattin HatayoÄŸlu,TS eski baÅŸkan Yrd. Sebahattin ÇakıroÄŸlu, Eski TS yönetici ve Gazeteci Yazar Musa AlioÄŸlu, Efsane Futbolculardan Hüseyin Tok, Ä°ho Spor Müd. Mustafa Karagöl, Kocaeli Basın Ä°lan Kurum Müd Hayri BeÅŸer, Gazeteci Yazarlardan Aksal Yavuz, Bülent Gürkan, Behram Kılıç, Özden Ayvaz, Erdal HoÅŸ, Tek Rumeli Spor müd. Mehmet Çelik, Spor Meydan G. Müd. Muzaffer Batumlu, Takamedya Sadullah DerviÅŸoÄŸlu, Öncetrabzon Abdullah Gözaydın, Petrol ofisi genel müd. Mustafa Cem Aşık, Ä°ÅŸadamlarımızdan Ali Günaydın, Ömer Bulut, Ahmet Åžentürk, Ömer DoÄŸanay, Akif Çağılcı ve 1967 Trabzonsporlular derneÄŸi yönetim kurulu üyeleri katılım saÄŸlarken Trabzonspor'un dünü bugünü tartışıldı.

1967 Trabzonlular dernek baÅŸkanı Alaattin HatayoÄŸlu Kulübün HacıosmanoÄŸlu tarafından tek adam algısı ile yönetildiÄŸini, bilinçsizce transfer yaparak Trabzonspor'un Futbolcu enkazına dönüÅŸtürüldüÄŸünü ve ekonomik olarak kulübü iflas noktasına getirdiÄŸini ve bu yanlış yoldan dönülmesini dile getirdi. GeldiÄŸi günden beri Trabzonspor'u temsil noktasında kötü yönettiÄŸini ve siyasetin oyuncağı haline getirildiÄŸini söyledi. Åžike konusunda kulüp mücadele etmeyerek sadece söylemlerle ÅŸikeyle mücadele edildiÄŸini ve bu anlamda HacıosmanoÄŸlu ve yönetimin yanlış yolda olduÄŸunu söyledi. Siyasetin güdümünde ki ÅŸike yargılanmasından adaletli bir sonuç çıkacağından umutlarının olmadığını söyledi.

Sebahattin ÇAKIRO?LU Ä°se kısa sürede yapılan yanlışları görerek, HacıosmanoÄŸlu’nu uyardığını bu konuda sert tartışmalar yaÅŸanmasına raÄŸmen Yanlışlardan dönülmediÄŸini ve daha fazla bu yapılan yanlışlara tahammül edemeyerek görevden ayrıldığını ve Ä°brahim HacıosmanoÄŸlu'nun Yaptıklarını tasvip etmediÄŸini söyleyerek, Trabzonspor'un bilgi birikim ve temsil noktasında olanların göreve gelmesini dile getirdi.

Hüseyin Tok ise Trabzonspor'un transfer politikasının olmadığını yapılan yanlış transferleri eleÅŸtirip, Transferleri bu iÅŸi bilen, futbolcu takip edenler tarafından rapor edilerek yapılmasını dile getirdi.

Program diÄŸer konukların görüÅŸlerini bildirmeleri ve yer yer hararetli tartışmamalarla devam etti.

VÄ°DEO YAYININI TOPLANTIDAN NOTLAR 2 SAATE YAKIN MUTLAKA Ä°ZLEYÄ°N

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.